日付 | 論文名 | 掲載雑誌名(巻、号、頁) | 雑誌公開日 |
著作者 |
2013-11-27 | Antioxidant effect of tunic onion powderin cooked pork sausages | "57th International Congress of Meat Science and Technology (p214)"
| 2013 年 月 日( ) | Shimada K, Jayawardana BC, Uchino K, Han KH, Fukushima M, Sekikawa M
|
2013-11-27 | Turmeric (Curcuma longa) reduces visceral fat deposition and improves oxidative status in rats. | Asian Journal of Animal and Veterinary Advances. in press (2013)
| 2013 年 月 日( ) | Han, KH., Kim, AY., Mandal, OK., Pyun, CW., Fukushima, M., Lee, CH.
|
2013-11-27 | Purple potato flake reduces serum lipid profile in rats fed a cholesterol-rich diet. | Journal of Functional Foods. in press (2013)
| 2013 年 月 日( ) | Han, KH., Kim, SJ., Shimada, K., Hashimoto, N., Yamauchi, H., Fukushima, M
|
2013-11-27 | Inulin-type fructans with different degrees of polymerization improve lipid metabolism but not glucose metabolism inrats fed a high-fat diet under energy restriction. | Digestive Diseases and Sciences. in press (2013)
| 2013 年 月 日( ) | Han, KH., Tsuchihira, H., Nakamura, Y., Shimada, K., Ohba, K., Aritsuka, T., Uchino, H., Kikuchi, H., Fukushima, M.
|
2013-11-27 | Soft rot of root chicory in Hokkaido and its causal bacteria. | Journal of General Plant Pathology. 2013 March. DOI 10.1007/s10327-013-0440-z.
| 2013 年 月 日( ) | Wei Wei Lan • Yoshie Nishiwaki • Seishi Akino •Norio Kondo
|
2013-11-27 | ベタインの生理機能特性〜肝障害に対する予防改善効果〜 | FOOD Style 21 17(2),2013
| 2013 年 月 日( ) | 名倉泰三
|
2013-11-27 | Deletion in the C-terminal domain of ClpX delayed entry of Salmonella enterica into a viable but non-culturable state. | Res Microbiol. 2013 164(4):335-41
| 2013 年 月 日( ) | Kusumoto A, Miyashita M, Kawamoto K.
|
2013-11-27 | 大腸発生水素による酸化ストレス軽減と生活習慣病予防の可能性 | 食品と開発48 (1),18-20 (2013)
| 2013 年 月 日( ) | 西村 直道
|
2013-11-21 | レジスタントスターチの栄養生理機能に関する基盤解析 | 日本食物繊維学会誌(14巻、2号、91-103頁)
| 2013 年 月 日( ) | 森田達也
|
2013-01-09 | ベタインの食品加工特性と栄養機能性 | JAFAN日本食品化学ニュース(第32巻、第5号、2012) | 2013年1月9日(水) | 名倉 泰三 |