とかちABCプロジェクト

文部科学省地域イノベーション戦略支援プログラム(都市エリア型)(発展) 食の機能性・安全性に関する高度な技術開発とその事業化によるアグリ・バイオクラスターの形成

活動報告

論文発表 一覧


日付論文名掲載雑誌名(巻、号、頁)雑誌公開日 著作者
2013-11-27Antioxidant effect of tunic onion powderin cooked pork sausages"57th International Congress of Meat Science and
Technology (p214)"
2013 年 月 日( )Shimada K, Jayawardana BC, Uchino K, Han KH, Fukushima M, Sekikawa M
2013-11-27Turmeric (Curcuma longa) reduces visceral fat deposition and improves oxidative status in rats.Asian Journal of Animal and Veterinary Advances. in press (2013)
2013 年 月 日( )Han, KH., Kim, AY., Mandal, OK., Pyun, CW., Fukushima, M., Lee, CH.
2013-11-27Purple potato flake reduces serum lipid profile in rats fed a cholesterol-rich diet.Journal of Functional Foods. in press (2013)
2013 年 月 日( )Han, KH., Kim, SJ., Shimada, K., Hashimoto, N., Yamauchi, H., Fukushima, M
2013-11-27Inulin-type fructans with different degrees of polymerization improve lipid metabolism but not glucose metabolism inrats fed a high-fat diet under energy restriction.Digestive Diseases and Sciences. in press (2013)
2013 年 月 日( )Han, KH., Tsuchihira, H., Nakamura, Y., Shimada, K., Ohba, K., Aritsuka, T., Uchino, H., Kikuchi, H., Fukushima, M.
2013-11-27Soft rot of root chicory in Hokkaido and its causal bacteria.Journal of General Plant Pathology. 2013 March. DOI 10.1007/s10327-013-0440-z.
2013 年 月 日( )Wei Wei Lan • Yoshie Nishiwaki • Seishi Akino •Norio Kondo
2013-11-27ベタインの生理機能特性〜肝障害に対する予防改善効果〜FOOD Style 21 17(2),2013
2013 年 月 日( )名倉泰三
2013-11-27Deletion in the C-terminal domain of ClpX delayed entry of Salmonella enterica into a viable but non-culturable state.Res Microbiol. 2013 164(4):335-41
2013 年 月 日( )Kusumoto A, Miyashita M, Kawamoto K.
2013-11-27大腸発生水素による酸化ストレス軽減と生活習慣病予防の可能性食品と開発48 (1),18-20 (2013)
2013 年 月 日( )西村 直道
2013-11-21レジスタントスターチの栄養生理機能に関する基盤解析日本食物繊維学会誌(14巻、2号、91-103頁)
2013 年 月 日( )森田達也
2013-01-09ベタインの食品加工特性と栄養機能性JAFAN日本食品化学ニュース(第32巻、第5号、2012)2013年1月9日(水)名倉 泰三
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